Servicii oferite

La Galla veți fi întâmpinați de o echipă de profesioniști. Experiență în domeniu va garanta reușita evenimentului dorit. Oferim consultanță și soluții optime în organizarea evenimentelor din forma incipientă și până la finalul acestora. #Lăsați-VăPeMânăNoastră

NUNTĂ

Imaginează-ți cadrul perfect, decorul regal, detaliile subtile… Duse la un alt nivel. Atenția la detalii și arhitectura sălilor face din Galla locația ideală pentru a-ți creiona povestea de iubire.
#Lăsați-vaPeManaNoastra

BOTEZ

Petrecerea de creștinare a copilului este cel mai emoționant moment în viața părinților. La Galla emoția acestui moment este cel mai bine transmisă și simțită.

CORPORATE

Ambele săli sunt special concepute pentru a găzdui orice tip de eveniment business-corporate. Prezentări de modă, conferințe corporate, prezentări de produse sau cocktail party, Galla este gazda perfectă.

EVENIMENTE

Fie că este vorba de un banchet, majorat sau congres, la Galla îți oferim servicii complete și personalizate în funcție de natura evenimentului. La noi găsești o echipă dedicată pentru un eveniment de succes.

EVENIMENTUL TĂU LA GALLA

Anul 2019 este liber pentru evenimente, nu mai sta pe gânduri și rezervă sala pentru evenimentul dorit.
(nuntă, botez, majorat, banchet, seminarii, conferință, zi onomastică, petrecere privată, etc.)

REZERVĂ ACUM
CERERE OFERTĂ
close slider
Mergi sus