Galla Events

Conceput din experiență

Conceptul Galla a început cu o schiță în creion și s-a concretizat într-un plan detaliat. Astfel s-a născut viziunea care înglobează experiența în arhitectură cu entuziasmul pentru toate acele amănunte atât de importante atunci când se trage cortina.

Rezultatul este o altă interpretare a detaliilor care contează atunci când sărbătorești o bucurie. Acestea sunt roadele proiectului Galla, noul concept de sală de evenimente din orasul de pe Bega.

Galla este situata in inima padurii dar totusi in Timisoara. Drumul spre sala este amplificat de frumusetea naturii si cadrul iluminat format din arbori si verdeata, oferind o buna introducere spre locul unde urmeaza sa fie creionata cea mai frumoasa poveste.

La Galla puteti alege una dintre cele 2 sali concepute special pentru a satisface orice rod al imaginatiei tuturor celor care ne vor trece pragul.

Primirea invitatilor se va face intr-un lobby grandios in care stilul si arhitectura cu siguranta iti vor crea emotie.

Prima sala dispune de o capacitate de pana la 100 persoane, fiind astfel locul ideal pentru orice fel de eveniment care se doreste a fi mai intim. Frumusetea decorului si generozitatea spatiului ofera tabloul perfect al unui eveniment reusit.

A doua sala dispune de o capacitate de pana la 350 persoane, gazduind evenimente grandioase in care luxul se gaseste si in cel mai mic detaliu. Atentia la detalii, alegerea finisajelor si lipsa stalpilor centrali vor face ca invitatii sa se simta “ca in primul rand”, indiferent de pozitionarea acestora in incinta salii. Arhitectura si frumusetea decorului sunt puse in evidenta de lumina naturala care patrunde prin geamurile inalte atent pozitionate.

Ambele sali dispun de un bar lounge cochet unde invitatii se pot revigora cu bauturi fine si cocktailuri speciale.

Pentru a complementa frumusetea locului, am creat o piscina exterioara cu un design atragator inconjurata de natura, oferind astfel locul ideal pentru cele mai reusite fotografii. Este locul perfect pentru organizarea unei ceremonii sau eveniment in aer liber.

Deasupra salilor am conceput camere spatioase pentru a veni in intampinarea tinerilor casatoriti si a invitatilor lor.

Din experienta am creat un concept complet, gandindu-ne la toate detaliile care vor face diferenta in confortul invitatilor: parcare spatioasa supravegheata de personal calificat, grupuri sanitare speciale pentru mama si copil, pentru persoane cu dizabilitati, garderoba, locuri speciale pentru fumat si multe alte servicii.

Galla Events este locul unde povestea ta prinde contur, în care eleganța și luxul îmbracă emoția în pasiune!

Mergi sus